long live!!!

Tuesday, May 25, 2010

green grass, blue sky..

good morning peoples..

i'm back to work (semalam) after 9 days bercuti & berehat secara hebat..perasaan hari pertama nak kembali bertugasan, harusler malas yang AMAT SANGAT SUNGGUH!!how great live would be if i can just stay at home and duduk goyang kaki..hehhehe..*mode berangan*

for today, i nak tayang some of the pics taken masa i berholi2day bersama en.hubby minggu lepas..

kita mulakan hari with these blue & green version of pics..taken masa we ols pi "melawat kawasan"..rasa macam nak wat jek sesi photography secara x sedar diri di tengah bendang tu..tapi disebabkan x tahan panahan matahari, so, cukup laa few pics ni..takut u all muntah lak nanti tengok pics kami banyak2..


do i look like carrying 5 months old baby inside my tummy or not?? sedey laa coz ramai yang cakap perut i kecik lagik..while my friend- Intan yang preggy sama2 ngan i, perutnye dah besar!!! *jeles.jeles.jeles!!!* dah ler tuh...semalam, masa pergi usha2 baju kat Modern Mum, sales girl tu cakap perut i macam baru 2 bulan preggy jekkkk..dia cam x bersungguh2 langsung nak jual baju kat i..haishhhh..=(

me & mama in blue with so green background..i love this pics as much as i love u MAMA!!!mmmuuaahhhh!!! kalau masuk pertandingan ibu & anak seiras, we all boleh menang x???

the two love of my life..sebok dok discuss ape ntah..macam nak wat projek juta2 je...

last pose from Mr.Hubby yang berkerut2 sebab x tahan panas..i love u hubby!!n i know u love me too..;-)

tatatititutu

11 comments:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

tomei je dia pegnen..hehehe..

BURDHANI said...

alololo..so cute, wearing pregnant dress..^_^

xpe dear perot kecik pon, senang skit u nak berjalan-jalan as in bwk perot kemana-mana. asal baby sehat dah

BURDHANI said...
This comment has been removed by the author.
sI tEDI said...

pemandangan latar belakang kg nan hijau!


comel yu!!

deena awanis said...

kak fiza : aura baby kot singgah kat muka.hehehe..

deena awanis said...

hani : harapnyer camtu laa..baby x nak bagi mummy dia susah2 bawak dia dlm perut kot..sebab tu dia nak membesar dengan sihat bila dah kuar nanti je..=)

deena awanis said...

si tedi : kalau wat photoshoot memang best tu..sangat mendamaikan...tu pun kalo x panas ler...tapi kena touch up byk kali ler kot.. cair mekap!!hahha

intan azuzarina said...

dina..nmpk dah 2 perut dina..so tomei..
xpe2..janji baby boy dina sihat dlm tummy 2 k..
take care dina...same2 lah kite membesarkan diri bagaikan johan...hehehe =)

deena awanis said...

intan : yeahhh!!membesar bagai juara!!;-)

Mr Rulez said...

dah lm suka baca blog nie..slalu baca jer..arini nak komen..hehe

haah, nmpk cam baru 3 bulan jer..tp klu pndg laju2 nmpk cam tak mgandung pun ader..stil kurus dan kiyut jer..;)

deena awanis said...

mr rulez : thanks sudi jenguk ke sini..kiyut ler sangat..hehhe..maceh2...