long live!!!

Sunday, February 3, 2013

Murah giler shawl halfmoon ni. Memang tak jumpa kat tempat lain!

Cantik tak???
if you are interested with something like this, do like our FB page- Miss Wish Wardrobe as our "anak sulung" will be up for grab soon..these blouses will come from our own bran. So, these gorgeous will be of exclusive collection, limited pieces release just for gorgeous ladies like you!=)

sebagai promosi pelancaran our little business today, there are few gorgeous beaded halfmoon shawls at a supercheap price. RM 50 ONLY for a beaded halfmoon shawl!!cepattt terjahhhhh!!!tekan sini for an amusing shopping experience with us. it is supercheap that you can't get them anywhere else.




Material dia adalah chiffon yang sangat mudah dibentuk..si muka tombam dan tak suka pakai shawl macam i pun dah jatuh cinta pandang pertama..jadi, laju-laju pergi shopping beaded halfmoon shawl kat sini yer..while stock last...kita budak baru belajar kan..jadi tak mampu nak amek stok banyak2..modal seciput je pun..

kalau adik i tengok i letak gambar ni kat blog untuk promote shawl ni mesti dia marah. pasal dia kata i tak pandai pakai. tak jadi. kalau orang tengok i pakai, orang mesti tak nak beli. hampagas punye adik!tak kesah r...i nak letak gak..hehehe..u all kata tak comey pun, i rasa comey jugak sebab i memang tak reti sangat nak pakai shawl. yang penting i suka n konfiden cantik. buleh gitu? =P

Harap kawan-kawan semua sudilah like Miss Wish Wardrobe yer..there are many exclusive tops designs will be up for grab soon. Exclusive design for an exclusive person but at an affordable price. JOM LIKE ramai-ramai..

Thanks friends..

2 comments:

HANI IZWAN said...

seriously deena, i like the peplum top tu. nak beli....! tapi i xde fb..T_T. can you please email the choices of that top to my email address then?

azhani_nazahah@yahoo.com

much appreciated..^_^

MrS. F!zA said...
This comment has been removed by a blog administrator.