long live!!!

Tuesday, March 6, 2012

naik pangkat???

orang lain gembira dapat naik pangkat, i pulak rasa macam horror..!!!


i got this so-called-GOOD-news last week.officially..kalau nak kira tak official, dah lama dah jugak..tp still in denial, sebab tak ready dan kalau boleh tak nak..by the way, just ask any lecturers if they want to be Program Manager/ Program Coordinator, mesti ramai yang geleng kepala..walaupun ada allowance, tapi beban yang dipikul adalah menjadi 3 kali ganda (sedangkan nilai dalam pay slip tak jadi 3 kali ganda pun)..dan ini juga adalah menjawab kenapa i jarangggg update blog recently.


konon sibuk. (ek?)


walaupun half-heartedly menerima tanggungjawab ini, i took it positively setelah consult encik suami. at least after graduated with phD later (insyaallah) i have the extra point to write in my CV. well yes, only for this one year. before i can hold back all the previlege to be a-full-time-student cum housewife instead of junior lecturer cum program manager.ohhh..tak sabarnyaa...february 2013, cepat tiba ye...


sekarang, i masih dalam proses adapting to new life. lecturer cum program manager cum blogger cum student cum mommy cum wifey. sounds tamak eh?? hope i'll manage to cope with this things soon..


bye..

5 comments:

Sidratul Muntaha said...

eh?
bkn ke kita kena bolot sume titlle?
ahahhaa..
chill dear chill...
ade keberkatan di atas sedikit kesusahan..
insyaa Allah

deena awanis said...

haha..bolot title tu bunyi macam best kalau tak yah nak headache dgn segala problem..hihi

Mrs Nageb said...

wow banyaknya cum cum.. hebat lah.. :) tahniah deena..

MrS. F!zA said...

hehhe..bolot jgn tk bolot..wp agk membebankan tp bangga kot dpt byk title..ehehhe

deena awanis said...

khaleelah, kak fiza : erm erm..membanggakan lah sangat..ni pun rasa macam nak letak jawatan dah.headache!sob..sob..