long live!!!

Friday, July 1, 2011

holiday lagiii!hurraayyy!!


aah..holiday lah sangat..padahal kena gi keje..tapi keje sambil holiday balik kampung, kira ok laa kan??balik kampung free pulak tuh..yang tak beshnyer hubby kena tinggal..coz we'll be back to Kota Bharu for 10 days..sepatutnya since Rabu lagi dah pergi..tapi postpone..postpone..postpone.. akhirnya dah finalize ticket hari Ahad, kul 11 pagi..neves pun iyer gak ni nak bawak si kecik tu naik flight..it's going to be his first time on the plane.first time jugak for me nak handle baby dalam flight..sorang2 pulak tu..and obviously baby yang tak reti dok diam..neves..neves..neves..


my parents and family sumer dah tak sabar dah tunggu we all balik..atau lebih tepat lagi tak sabar tunggu Rafique..i ni kalau tak balik pun, xde dorang nak kisah pun..sobs..sobs..as for me, nak kata excited sangat pun, tak jugak coz i need to leave my hubby behind..yerlaa..takkan hubby nak ikut pulak..10 hari tu..cuti sampai 10 hari???hurmmm..jawabnya, raya nanti xde laa nak cuti panjang kalau gitu..dah ler plan this year raya on my side..nak bercuti sakan time raya..so, NO NO NO!!



by the way, mahu gebang juge disini, i won a lucky draw!!And the prize is

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*



3D2N stays in Swiss Garden Damai Laut, Lumut..

usha2 hotel, not bad..it's a four stars hotel.kalau date yang i pilih tu ada vacant, maka ada laa rezeki we all celebrate anniversary and Rafique's birthday for FREE!!hihihi..



currently i have sooo many ideas to talk about..but so many works to do before pergi outstation..maka, redhalah dengan entry tak ilmiah ni..

selamat berweekend sumer..
daaaaaaaaaaaaaaaaa...


6 comments:

wardah said...

oh Dina ni mek kelate rupanya, have a safe journey ok. pasni boleh share psl baby & flight pula. ehehe

Farhana Basri said...

menang lucky draw and prizie dia sgt awesome tau. congratulations!!

Dayu said...

waaahhh bestlah dina menang lucky draw
ekwan masa org suruh isi masa kat sacc tu tak nak
konon nanti byk spammer call promo mcm2..

rezeki rafique ni~~

My Azie said...

selamat pergi dan selamat balik...:)

rizaros said...

wah kak.. ore klate ko?? hehehe. selamat pulang :) hehehe

deena awanis said...

wardah, rizaros : yap..ore kelate..=)

kak azie : tengkiu..