long live!!!

Monday, July 4, 2011

in Kelantan

alhamdulillah..safely arrived in KB airport pukul 12.00 noon yesterday..ari ni dah mula keje kat KB branch..KEJE???keje laa sangat..bosan giler siot..tak tahu nak wat ape..nak ber-online sakan pun macam kena cover2..ni pun type entry laju2 sebab rasa maca sume mata memerhatikan kami disini..staff "baru" la katakan..


little update about Rafique..dia kena demam campak AGAIN!! semalam merengek jer..tak tido..this morning pun still merengek jer..hope he'll get well soon..


cerita pasal Rafique on the plane postpone to someday when i'm getting used to this new environment lah yer..hari ni, staff "baru" kena berlakon bizi..when i'm actually not..huhu..


RINDU HUBBY..RINDU URANUS..huwaaaaaaaaaaaaa..

7 comments:

Hanani said...

lama juga tinggalkan en hubby ye..en hubby akan selalu kena tinggal if cuti sekolah sbbnya nani dan kasih akan pulang ke kampung..huhu

Hanis MY said...

deena dah keje KB? or sementara je ni?

rizaros said...

selamat bkerja.. and jd oghe kelate.. :P heheheh

deena awanis said...

nani : ni second time berjauhan lama2..before this, time pantang...sob sob..

kak hanis : temporary jer..outstation..sampai 13th july..

deena awanis said...

nani : ni second time berjauhan lama2..before this, time pantang...sob sob..

kak hanis : temporary jer..outstation..sampai 13th july..

NURUL JAMIAN said...

keja kat kelantan?

deena awanis said...

nurul : yup..outstation..for two weeks..