long live!!!

Thursday, April 7, 2011

bercanda di tepian pantai

ari ni nak sambung citer kat Port Dickson last weekend..
citer bergambar laa ek..layannzzz...

* * * * * * * * * * * * * * * *

kawan2..jom ikut Rafique pergi Pantai Teluk Kemang...
Rafique drive, u all pakai seatbelt k..^_^



Rafique and his tok bah..


shopping time..ayah ngan nenek Rafique ngan sibuk mencari "sesuatu"..




tarrraaa..encem x Rafique pakai cap tu..tapi x beli yang tu pun..nenek belikan wane merah punyer..sama ngan baju Rafique..=)



jeng jeng jeng..this is our small family..new hat for each of us..hoyeahh..
feeling holiday sanggattt!!


and one more pose..


lepas shopping shopping..minum2 and makan otak2 pulak..
Rafique dah geram tengok boat tu..x sabar2 nak ride boat..yang kelakarnya, sebab masa shopping2 tu we all berpecah ngan abah, maka terbeli 2 boat untuk Rafique..we all beli, abah pun beli boat yang sama..huhuhu..last2 we all tukar one of the boat tu dengan ball..


tu jer laa citer kat Pantai Teluk Kemang..tak gi pantai pun sebenarnya..sebab lebih x sabar2 nak lepak kat water theme park Tiara Beach Resort..

that's all for now..next story about kedai makan koboi..cool giler..sempoi..
tungguuuuu...

4 comments:

Mrs Nageb said...

syok betul tengok rafique gi bercutih nih..hihihihihi :)

deena awanis said...

boleh laa..sambil2 rehatkan otak sket daripada sesak jer dok kat kl nih..

My Azie said...

mata rafique melilau ke arah lain jek dlm gambar,teruja dia melihat keramaian orang di situ :)

deena awanis said...

kak azie : rafique memang suka objek bergerak..hihihi..kalau ramai orang tapi sumer duduk diam jer, dia x layan gak..