long live!!!

Friday, April 8, 2011

jom layan video Rafique buat push up..

good morning...
mulakan hari dengan layan video nih k..




dah mula nak merangkak my little prince charming..
this video was taken on Monday.tapi semalam he already move one step forward!!

good job baby..
work harder.
love u.muaaahhhhh!!

kawan2 yang sebaya ngan Rafique pun mesti dah wat aksi tonggeng2 montot camni kan??

11 comments:

Mrs Nageb said...

Wah so fast :)

Good Job baby rafique...

go..go..go..

MrS. F!zA said...

comelnya rafique buat gitu!!! goyang2 inul pon ada..kekeke

*tetiba rindu nk tgk anak sdri time bby..

`BaHa` said...

en amir dah tonggeng bontot dr 5 bulan tapi malas nak bergerak, so sampai sekarang tak merangkak lagi.

itu la dia layan walker je.. ;)

deena awanis said...

khalilah : maressa belum lagi ek..soon lah tu..u'll enjoy the moments watching her with aksi tertonggeng later..hihiihi

kak fiza : time for adik darwisy pulak tu kot..

baha : amir needs more practice kott..hihi..sekarang ni we limit time for rafique duduk dalam his activity station simply because we want him to practice more on crawling..hehehe

deena awanis said...

khalilah : maressa belum lagi ek..soon lah tu..u'll enjoy the moments watching her with aksi tertonggeng later..hihiihi

kak fiza : time for adik darwisy pulak tu kot..

baha : amir needs more practice kott..hihi..sekarang ni we limit time for rafique duduk dalam his activity station simply because we want him to practice more on crawling..hehehe

deena awanis said...

khalilah : maressa belum lagi ek..soon lah tu..u'll enjoy the moments watching her with aksi tertonggeng later..hihiihi

kak fiza : time for adik darwisy pulak tu kot..

baha : amir needs more practice kott..hihi..sekarang ni we limit time for rafique duduk dalam his activity station simply because we want him to practice more on crawling..hehehe

ieyda ♥ emiey said...

best nye rafique dah nak merangkak.....

My Azie said...

go rafique go!! :)

Puan nadxoxo said...

Comelnya rafique! Zahin belum wat aksi macam ni lagi

Mami Hadeef said...

comel sgt!!! geram.. rase nak tepuk2 je montot dia kasi suh gi depan.. hadeef angkat2 macam tu jugak, tapi tak move2.. haha

deena awanis said...

nad : soon..x lama lagi zahin pulak..

mami hadeef : memang geram nengok bontot tu goyang2..hihihi