long live!!!

Wednesday, April 6, 2011

haihhh..serba tak kena!!

hari yang serba tak kena lah hari ni..

ala2 bad hair day pulak..

masuk keje lewat 2 minit..

broadband x ley pakai..

proposal untuk buat fire drill di reject oleh beliau..

tag tertinggal kat umah bersama ngan kunci loker..

pam kesayangan ku dalam loker..

puas mencari orang yang pakai Spectra 3 kat opis nih..

tapi orang2 yang berkenaan xde pulak ari ni..

nak sms hubby untuk mengadu naseb, kredit pulak xde..(yer saya masih pakai prepaid pada usia 25 tahun..any problem??)



maka, i bad mood..



kesimpulan dari cerita diatas, i nak amek emergency leave half day hari ni..

dengan alasan : saya nak pump susu kat rumah dengan hati yang tenang.boleh??


daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

7 comments:

MyRule said...

I pun pernah amik half day leave sebab corong spectra tertinggal kat umah..:)

Peri PiA said...

saba ek,semua org alami ala2 bad hair day..huk2

Ciare Baha said...

ceria ceria lah :) slamat EL half day ;)

deena awanis said...

my rule : in our case, xde pam is really an emergency kan??

pia : itulaa..penyelesaian terbaik for bad hair day ni..

ciare : tenkiu.3 more minutes to go sebelum boleh balik..=)yuhhuuu

Ryehanna said...

hahaha... biase la, ada hari nya akan ada semua xkena. :P

sabo byk2..

Mrs Nageb said...

adoiiii...siannya...takpe2 better amik half day leave dari tak menetu kat ofis :)

juelee said...

jue selalu EL kalau lupe abwa pam haah