long live!!!

Wednesday, March 2, 2011

bento comel untuk anak2 u ols..cuttteee!!









comel tak??comel tak??comel takk???

walaupun korang tak cakap, i tahu dalam hati dan fikiran korang mesti cakap comel!!

jangan kata encourage kiddos to eat, i pun geram tengok foods served in such a cute way!! yang x suka veges and fruits, terus jadi suka..=)

these pics were taken from this inspiring mummy..sungguh gigih preparing bento for her daughter and son, aged 4 & 5 years old..how lucky these kids!!

mesti seronok kan bawak bekal air tangan ibu ke sekolah yang bukan jer yummy yummy tapi jugak sangattt comel!!gembira je nak makan..x sabar nak tunggu recess..(^_^) dah lah boleh makan kenyang2, boleh eksyen kat kengkawan ada bekal comel..hihihi..

if u guys interested nak tengok apa lagi this bento mama prepared for her kids, jenguk laa her blog..very exciting!!tapi kalau tangan i yang kerastif ni buat, macam lain jer yang jadik i rasa..nak buat tikus jadi harimau!!heee...

i just wondering, pukul berapa laa she need to woke up every morning to prepare all these cute food..anyway, that's the power of a mummy kan??will do anything to make kids happy..

happy working..
daaaaaaaaaaaaaaaaa...

8 comments:

nanonano said...

kiuttt ahh
sure ank2 bangga jek bwk bento ni tunjuk kat kwn2, hahha kot jgn xmkn sudah sbb comel sgt kan, :p

Peri PiA said...

comel sgt!!!!!!!!

b a m b a m ' s said...

comel sgt..!x tergamak nk mkn..huhuhu.. :P

Anonymous said...

chomey!!

-hani malas sign in-

LyNn HaMzAh said...

memang cute sungguh...

nurul aziyana said...

comey giler ok..nk mk pun syg

Hunny said...

serious creative ok!i takat buat orang lidi pandai ler hehe

juelee said...

kiut.. tapi akalu daku yg buat kang takot arnab disangka rimau plak.. huhu