long live!!!

Thursday, March 3, 2011

saya budak kuat menjeritt..


semalam dah bawak Rafique inject sempena 5 bulan..3rd dose untuk tiga serangkai tu kan..

masa doc cucuk jarum, as usual, he did'nt cry..good job baby!!doctor pun amaze..kulit tebal kot anak ibu nehh..hihihi..tapi bile lepas doctor tarik, haaaa amek ko sekuat hati dia menjerit!!hahahha..sampai doctor cakap "no wonder he did'nt cry masa cucuk, simpan tenaga untuk jerit sekarang"..impulse sakit tu baru sampai kat otak kot..=D

seb baik nanges kejap jer..my hubby dokong dia terus diam..i think dia terkejut kot..

current weight (at 5 months 5 days old) is 7.5kg..

bersama2 entry ini i sertakan pic senget dan muka berlemuihh baru bangun tido sebagai teaser for next entry..





daaaaaaaaaaaaa..

5 comments:

Peri PiA said...

alolo,melted auntie pia tgk ;)

juelee said...

rayyan tak nages bila injek tapi mesti demam kejap pastu hh..

neway, apa yg rafique duduk tu? cam menarik je

Shu Shinju said...

ikot sape kuat menjerit tu..mama ke papa? hehehe...

Mrs Nageb said...

alalala rafique...good boy :)
terkejut lah tu..huhu :)

deena awanis said...

pia : weeee..melted tengok muncung tuh ek??

jue : nanti pasneh i cite k..

shu : both mak bapak dia keje dok lecture orang..tu pasal anak kuat menjerit..hihihi

khalilah : agaknyer laa..seb baik nanges kejap je..=)