long live!!!

Tuesday, March 1, 2011

tak tahu nak tulis tajuk ape.tapi better korang baca, kalau tak i merajuk..

selamat petang..

entry rushing taip laju2 sebab nak kena gi pump (last session) sebelum pulang menemui anak tersayang suami tercinta pulak balik lambat pergi main futsal.dah ke kata rushing, nak jugak meleret membebel..

oohhh..hari ni i pump pakai tangan jer..breastshield tertinggal..bese laa..i kan ala2 mak nenek..nyanyuk.seb baik dapat hasil macam biasa jer..Alhamdulillah..



apa yang closed??

contest We Love Jeans that i've organized la..had been closed last Friday ok..thanks a lot to those yang participate.walaupun i sudah menjenguk ke blog u ols sumer, tapi mohon maaf i masih belum compilekan sumer picture u ols yang voogie the vast bergaya dengan jeans masing2 tu..insyaallah will do it shortly.

saya sudah order Mother Love More Milk plus Vegetarian capsules from Enjoybreastfeed.com sebab saya sangattttt perlu meningkatkan milk production dengan kadar yang super segera..production tidaklaa merudum mana pun sebenarnya.tapi i need to increase production sebab malam dah x ley nak pump sekarang ni..si Rafique i tuh asyek nak bergayut ajo..kalau takat pump kat opis sahaja, x cukup laa pulak untuk supply for his high demand during the day..

i pilih Mother Love ni sebab Michelle, owner Breastfeed.com yang suggest sebab this capsules sangat effective dan hasil dapat dilihat hanya dengan amek few capsules..whereas Shaklee BF set took quite sometimes sebelum dapat hasil yang memuaskan..mungkin lepas dah naik supply nanti nak amek jugak Shaklee tu sebab boleh pekatkan milk, more nutritious perhaps dan bagus jugak untuk kesihatan diri sendiri kan??

by the way, Rafique x nak makan sejak last Friday.tu yang makin menjadi2 dia punya demand di siang hari..dia lagi suka makan tangan dari makan makanan..haiiiyyyaa..ni ada kaitan ngan teething ke ek??

ok lah..cukup short updates..esok2 i nak join banyak contest.kalau korang muntah, naseb korang lahh..hehehehe..=)

daaaaaaaaaaaaaaaaa...


4 comments:

Aleiz said...

cmne tau mother love tu berkesan dear? nk jugak try..huhuhu..tp kalau betol2 efektive la..now sy mkn set shaklee..mmg pekat la susu :)

My Azie said...

ok dah bace :p

Mrs Nageb said...

sangat sedih sebab tak dapat join contest u :( asyik tak sempat jer...next time u wat,i nak sangat join..nanti dah makan pil tuh share tau hasilnya,sebab i pun malam dah tak selalau pump :(..huhu...perlu tingkatkan usaha :) Good Luck dear..

deena awanis said...

aleiz : hai..i tahu pasal Mother Love ni dari owner enjoybreastfeed.dia cakap dia sendiri amek 3 biji je dulu masa dalam pantang, then sampai skrg ok..tu yang berminat nak try..=)


kak azie : time kaseh.terharu i..hahha

khalilah : of coz will share nanti..