long live!!!

Tuesday, October 5, 2010

kopak poket aku!!


to my sister,

NUR AMIRAH FATINI BT ZAKARIA

for her PMR..

And kepada semua adik2 yang menduduki PMR mulai hari ini di seluruh Malaysia..

adik yang nak exam, i plak yang tolong neves..
hope she'll got an excellent result..
i know she can do it..(tapi x ley cakap depan dia..nanti perasan tahap gaban!!)

tapi yang lemah tu, dia dah claim awal2..kalau dapat 8A, nak handbag yang harga RM300 and above!!!CHETTSSS!!!aku pun pakai handbag beratus tu masa dah masuk U tahu!!demand lebey tol!!!




4 comments:

Peri PiA said...

erk,hehehe

puterihannan said...

perghh!!! :D

Shu Shinju said...

fuhh..jenuh deena nanti..hehehe...

baby rafique sihat?

deena awanis said...

budak2 skrg memang demand lebih!!

~shu~

sihat..dh banyak akal sekarang ni..huhu