long live!!!

Tuesday, October 5, 2010

i'm soooo touched..


patutler dari semalam terasa macam nak bukak blog my hubby je..he did update something upenyer..i didn't include him in my bloglist sebab dia bukan rajin sangat pun update blog..2-3 bulan sekali kot..orang busy laa katakan..lain laa bini dia yang sememangnya sentiasa banyak masa terluang ni..;-)

ok, back to the topic.apa yang wat hati i tersentuh adalah entry terbaru (baru laa sangat) hubby ni..

My hubby tu muka jer macam gangster, but he's romantic in his own way..nak harap bagi bunga or bukak kan pintu kete, simpan jer laa cita2 tu..hahaha..

k laa..that's all..nothing pun. tulis ni sekadar untuk ingatan kepada diri sendiri..so sweet of him..love u banyak2 la hubby!!!

MMMMUUUAAHHHHH


11 comments:

Peri PiA said...

alahai sweet2 ;)

rizaros said...

alahai bestnyer..untung suami mghargai... jaga bby bebaik tau..
nnt akak jd follower adik lak yer kat blog tu... :)

Mrs Nageb said...

i pun cam touching je baca entry tuh puan deena :) so sweet lah :)

puterihannan said...

deena, terasa mcm nak nangis plak... baru la tau sedikit sebanyak hati lelaki nih mcm mana.. but u r lucky to have him expressing his feeling to the whole world.. :D

MrS. F!zA said...

fuhh.. touching la akk deena.. dlm diam dia blh rasa n nmpk semua tu kan.. bertuah deena =D

mamamarissa said...

lelaki tak romantik nie, bila sesekali dpt beromantik...mmg tersentuh...so sweet of him :)

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ said...

wahh.. bestnye bile dapat bace pengakuan ikhlas dr husband sdri... bertuahnye deena ^o^

deena awanis said...

setuju sangat..rasa terharu bila baca pengakuan dari lelaki x romantik tuh..hihihi..x terlintas yang husband kita memerhatikan sumer tu..thought he never care..huhu

~*Dandelicious Princess*~ said...

sangat touching. saya minta izin share entry tu letak kat facebook profile saya. Sweet!

deena awanis said...

~dandelicious princess~

sure...add laa i kat fb u skali..=)

l y n n a s h a a r i said...

nice name la..rafique zakuan ;)