long live!!!

Wednesday, August 11, 2010

alhamdulillah..

akhirnya berjaya jugak i dikurniakan Master Degree in Industrial Safety Management..chewahhhh..ayat macam selepas berhempas pulas sangat jerr..hahaha..padahal, banyak memonteng jer lebih..

anyway, thanks to my hubby, parents, family members and friends for their endless support..actually, almost give up gak ngan final year project.tapi, alhamdulillah..i've make it dan berjaya submit the dissertation on time..maklum laa..time nak siapkan dissertation tu, i dok tengah morning sickness tahap gaban punyer!!

so, berjaya laa i berconvo, naik stage 'berdua' semalam..=)

pose sket before masuk dewan..

wajah2 ceria dapat bergraduasi..

berposing bersama our most sporting & handsome lecturer - Prof. Ismail Bahari (in the middle with black robe)..tetap ganteng di usia 50-an u!!

inilah diantara my classmates..all together is 33..there are few, yang x sempat nak bergraduasi together with us..
wish them good luck!!

me n my luvvy hubby..the one and only who accompany on my big day.. xde rezeki for my parents nak tengok i berconvo for this second time ni..anggap jer laa i graduate my master from oversea..that's why xde orang lain datang..

and last pose with flower bouquet from hubby tersayang..thanks hubby!!u've make my day!!

i dah posing banyak2 ngan bunga ni tau..sebab this is the first time ever hubby kasik i bunga tau!!memang kena catat date semalam dalam diari lahh..ntah bila laa pulak nak tunggu hubby kasik i bunga lagi..

tapi kan hubby..i x kesah pun kalo next time u nak ganti roses bouquet tu ngan Coach or LV!!!;-)

daa...selamat berbuka peoples..


10 comments:

Hanis MY said...

stuju tang coach dgn lv tu hehe... btw kat sini ada outlet coach, kalau rasa nk order bgtahu la.. takper bila baby keluar sure dpt present istimewa dr hubby...

Shu Shinju said...

congratulation deena...;)

Peri PiA said...

congrat,bertuah bayi deena :)..blm lahir dah convo

e.l.i.z.@ said...

wahhhh tahniah deena!!

jeles nyeee...k.eli lagi 1 sem..xsabar gok nok graduate =)

Puan nadxoxo said...

congrats!!

deena awanis said...

thanks all for the wishes..=)

~hanis~

wah!!menarik..banyak ke beza harga nya ek??hehhe..

~kak eli~

sabar2..x lama dah tu..

mamamarissa said...

congrats auntie...u look so cute...kisses from marissa :)

Hanis MY said...

hari tu belikan untuk akak, alex tote kat sana masih lg rm 1k plus hari tu hanis beli dlm rm700..eh nnti kite anta mel pasal biskut eh..tak sabar nk mengorder hehe...

deena awanis said...

kisses for Marissa too!!

~hanis~

i see..not bad gak r..ok..nanti emel yer..=)

~queraiza cullen~ said...

wah..graduate ukm ek akak ni..hehehe..sy pon tgh blaja degree kt ukm ni..hehehe..sebok je nk gtaw gak..ahhaha