long live!!!

Monday, July 26, 2010

sajian enak @ Mantra, Sunway Pyramid

ini aktiviti semalam, bersamaan Ahad 25 Julai 2010...

hubby's family get-to-gather..gathering laa kunun..tapi macam x sampai hati nak sebut gathering sebab tiap2 minggu pun jumpa sebenarnya..the difference is this time his younger brother yang baru 2 bulan keje belanja!!hehhe..maceh adik iparku..

so, mari kita lihat apa yang telah masuk ke perut moncet ku ini..

TARRRRRAAAAAAAAAAAAA!!!
here are some of the dishes..

ini yang paling buat i tergoda..hape ntah nama dia..canggih sangat..x kesah laa kan ape nama pun..janji sodap dimakan!!

itu dia wajah2 kegirangan menunggu makanan sampai disertai aura2 x sabar nak melahap..orang yang telah kopak di"cekik" kami ialah orang yang sedang berdiri mendukung anak buahnya kat belakang sekali tu..hihihi..

lepas makan, jalan2 tanpa arah tuju meronda Sunway Pyramid yang every one of us sudah hafal segenap ceruknya itu..nak shopping pun, pepaham jer laa..warga private cam i x masuk gaji lagi..maka window shopping ajer laa..kalo "door shopping" kang, lain pulak jadinyer!!kalau dah zass mata terpandang, hati terpikat campur ngan sale lagik, sungguh MENCABARRR KEIMANAN yer puan2!!

second round of makan was at J.Co Donuts pulak..xde pic pun..sebab macam malas nak snap2..actually just nak lepak jer..so, duduk, beli donat 1 kotak, air 3 cups..lepak2..borak2..sambil melayan si kenit bernama Danish Harraz itu..

next station is Archery Center ni..at first nak pergi main bowling, tapi ramai sangat orang..full giler..x kuasa laa pulak nak tunggu turn lama2 kan..so they decided to try archery..i x main pun..yang lelaki berbaju maroon tu is my brother-in-law with my hubby next to him and my sister-in-law..nampak cam menarik jugak mende ni..i thought pemanah tu ringan jer tapi berat jugak upenyer..maybe next time jer laa i bawak my prince charming try memanah ni..

last but not least...

mak buyung mencapap ketika prince charming berusia 31 minggu 2 hari di dalam perut moncetku..peace..

and..i still feel a bit guilt sebab lambat wish happy birthday to my beloved abah who celebrate his birthday on the 24th July..FIRST TIME ni i lambat wish to him..i mati2 ingat 24th July is on Sunday..haiyyyaa...tengah hari semalam masa on the way to Sunway Pyramid baru call to wish him..

HAPPY BIRTHDAY ABAH..
semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki sebab anakmu ini x mampu nak curah rezeki untukmu dan bahagia selalu..amin..
hadiah tu postpone masa convo nanti lah yer..=D

6 comments:

Mrs Nageb said...

u look gorgeous lah darling :) suka tgk u n Family In Law.. :)

juelee said...

wah terliur nengok.. hurm cantek la preggie mo mmy nie..

e.l.i.z.@ said...

sedapnyohhhh...terliur mlm² buta nih..

31wks doh dih..meta jah sero

deena awanis said...

~mrs nageb~

tenkiu..=)

deena awanis said...

~juelee~

ape lagi??ajak ler en hubby pi serang mantra..

deena awanis said...

~kak eli~

tu lah..kejap jerr..in less than 10 weeks dah jadi mummy..hikhik