long live!!!

Tuesday, July 27, 2010

i dapat award!!macam artis la pulakk..

morning..

yuuhhuu!!!dapat award lagi..lalalalala...
this is the second award yang i dapat sepanjang berblogging ni..

thanks to pn.nieza yang bagi award ni kat i..

so, turn i lah pulak untuk jawab soklan2 ala Pertandingan Miss Universe sebelum dapat award..

1) bagi pulak award nih kat 5 org yg korang rase ada nilai2 persahabatan yang baik dalam dunia blogging nih..

agak susah jugak nak pilih 5 orang..tapi i pilih jugak laa yer..

5. jiha

yang x terpilih x bermakna u all xde nilai persahabatan yang baik tau..jangan majok2, boikot blog i pulak pas nih yer..=)

2) apa nilai persahabatan yg ada pada setiap pada 5 org tu? war2kan..contoh :
org no 1 : peramah, bila jumpa..cakap x henti2..best..

si tedi-banyak ajar i ilmu2 tentang nuffnang..sangat tidak kedekut ilmu..maceh tedi kerana melayan kerenah2ku yang buta nuffnang ini..

kak mimi-ini adalah orang yang i memang kenal zahir batin giteww!!hehhe..i mean bukan setakat di dunia blogging jer..she's a sister to me..walaupun dah jarang jumpa akibat kesibukan masing2 sekarang, sesekali berborak memang x boleh nak berhenti..cayang akak!!

kak fiza n kak eli-rajin mengomen entry2 di blog i..walaupun x pernah jumpa, rasa macam dah rapat pulak..hihihi

jiha-a new mummy..bagi award ni kat dia because she's actually my top referrer..maceh jiha..;-)

3) sila gtau apa perkara paling hebat pernah korang buat sebagai sahabat..untuk kita semua jadikan panduan dan ikutan kan..

yang ini macam x ley nak jawab..sebab macam xde yang special sangat kot..memang x sesuai dijadikan teladan lah i ni..hihihi..

6 comments:

sI tEDI said...

maceh gak mummy deena!

EmmY Khalid said...

mummy deens! i'm flattered! it's a big honour for me, deens. love ya.. muah! :))

deena awanis said...

~si tedi~

sama2..

deena awanis said...

~kak mimi~

=) love ya tooo!!

e.l.i.z.@ said...

yeay dapat award! tQ tQ tQ..
nnt k.eli wat entri ne =)

deena awanis said...

u r welcome kak eli..=)