long live!!!

Monday, July 26, 2010

kembali menjalankan tugas hakiki

selamat tengah hari yang mengantuk..

hari ni lambat update blog sebab i dah kembali menjalankan tugas hakiki..tugas hakiki ape???mengajar lerr..dah nama pun lecturer kan..kena laa mengajar..setelah 2 bulan setengah i "meletak jawatan" dari dunia pengajaran, hari ni mula balik..kelas tiap2 hari pulak tu..haishhhh..

penatlahh i macam ni..poyo jer..padahal tadi x ngajar pun..masuk kelas berkenalan jer..nanti bila bulan puasa, mesti lagi penat..kena berdiri n bercakap 2 jam sehari..hukhuk..=(

this semester supposed to end on 10th September (i mengajar short sem-7 minggu je 1 sem)..kiranyer ngam2 raya laa habes..exam dorang pulak will be held on week yang i due nak bersalin..huhuhu..maknanyer, i x ley marks exam paper laahh..hohoho..sekian..

6 comments:

ciare (^_^)v said...

byk berdiri senang bersalen tau :) cam kite ni dok melepek aje...hish =p

sI tEDI said...

jgn berdiri lama2. ekekeke.

pandai2 je akus uruh lecturer mengajau sambil duduk

ha ha ha

deena awanis said...

~ciare~

bagus jugak kalo camtu..=)
lagipun bontot dah krem jugak 2 bulan setengah asyek duduk je atas kusi nih..hahha

deena awanis said...

~tedi~

aku x reti laa nak mengajar sambil duduk..cam xde feel..hehhe..
walaupun dah pakai slide, tetap nak gak lukis2 or tulis2 kat whiteboard..baru ada feel sket mengajar..hihihi

e.l.i.z.@ said...

deena ngajar mano ek?
syioknya muda² jadik lecturer doh

deena awanis said...

~kak eli~

masterskill college..nak masuk u x layak lagik..