long live!!!

Monday, July 19, 2010

round 3 shopping mall in one day..

Sabtu lepas was a very 'busy' day for us..bz merewang kat shopping malls..huhuhu..

First, we went to Mid Valley..tapi kejap je sebenarnya kat Mid..just pergi amek my dress yang alter kat Envee and beli sehelai baju untuk En.Hubby..tapi yang x bestnyer, hubby restrict me from shopping for our prince charming...he said too much for the baby..hari ni untuk mummy and daddy pulak..hukhuk..sedih i tau..

then, masa masuk The Gardens, hubby pujuk2 i nak beli kasut tapi xde mood laa..barang baby lebih menarik on my eyes for this moment..lagipun, i want heels!!!x mo flat shoes!!=(

last sekali, pergi Sunway Pyramid untuk jumpa si kenit ini..this is an unplanned event actually..



hubby laa yang paling excited melayan Danish the bolat ni..i x larat maa nak dokong si bolat tu..geram jer tengok dia jalan terkedek2..dia pun dah seronok main ngan pak ngahnyer, x kesah langsung mummy n daddy dia pergi mana..

pastu hubby tanya i "orang percaya tak Danish ni anak i??" berangan jadi bapak upenyer my hubby ni...huhuhu..x sabar sangat ler tu..i nak tengok nanti, bila our prince charming ni dah kuar, dia larat x nak melayan..hehehhe..


4 comments:

sI tEDI said...

h aha ha
belajar jaga kanak2 dulu.
kalau dah lulus, senang hubby tu jaga anak sendiri
:))

mamamarissa said...

sabar ya...tak lama dah tue nak pegang anak sendiri :)

MrS. F!zA said...

praktikal jga ank ni..huhu

deena awanis said...

hehehe..hubby i memang suka baby..tapi x tau laa anak sendiri nanti kan, kalo dah hari2 tu dia larat lagi ker x nak melayan..=)