long live!!!

Tuesday, July 20, 2010

macam x caya jer ko pilih kaler pink!!

selamat hari selasa..

alhamdulillah..semalam, i n prince charming berjaya puasa lagi..hoyeahh!! i kena train prince charming berpuasa dari sekarang, so that dia x terkejut bila dah masuk bulan Ramadhan nanti..=) kunun jer train prince charming..padahal mummynyer x abes ganti poser lagik..

this morning is not about prince charming actually..it's about my childhood friend, cik Aj a.k.a Ajlaa Shazwani Mokhtar weewit..aku ingat tu nama penuh ko!!! telah berjaya menunangkan diri beliau dengan encik WF tercinta..

C.O.N.G.R.A.T.U.L.A.T.I.O.N.S!!

ini lah dia cik ajlaa in her all pink theme..macam x cayer je tengok Aj berbaju pink, ber"hand bouquet" pink dan bercadar pink..ayu giteewww!!ganas2 ko neh, dalam hati ada taman jugak yer Aj..hehhehe..

as i told u earlier, she's one of my childhood friend..sejak bila yer kita kawan Aj?? tadika ke sekolah rendah ek?? aku pun x ingat..too long to remind back..hihihi..or are we too old to remember??? tapi senang citer, Aj ni ada laa dalam episod hidup bersekolah rendah i..bertusyen kat rumah teacher Rosnahbi and Cikgu Nita bersama2..berbasikal sama2..bermain cop tiang juga bersama2..n also berkebun sama2..

kesimpulan dari citer ni adalah>>>how times flies..huh..kawan yang satu masa dulu, hanya berborak pasal cemane nak bagi cepat hafal sifir 11 or paling hebat pun citer pasal backstreet boys, now dah tukar ke topik tunang, kawen n beranak-pinak pulak..cam funny pun ada rasanye..hihihi..hope kita kawan sampai kita boleh citer pasal anak2 kawen or pasal cucu cicit pulak..;-)

anyway, congrats again to u Aj..x sabar to welcome u to "the club"!! sorry coz not able to attend both ur E-day and W-day nanti..kecuali laa kalo ko sudi nak sediakan ambulance satu untuk angkut aku pergi kenduri ko time pantang nanti..

12 comments:

ciare (^_^)v said...

same here deena. konon la nak latih baby pose pdhal maknye tak abes ganti lg..kahkah =p

wuaa deena da 30 mggu dah..cptnyee ms berlalu..tup tap tup tap nak masuk labour room dah sket lg :)

eh eh tema pink, i likeeee..xjemu mata memandang :'D

AJ said...

HAHAHAHAH DALAM HATI ADA TAMAN TAKLEH BLAH WEHHH

Aku brutal yang sweet. Kahkah.

Aku standby suparjo ah utk ko beranak time W-Day aku nnti nak? hehee

Anyway, thanx babe for the special entry ni. Cuwwittnnyeeee.. Cium sket! Ok sket je. hehe


p/s:
nak tempah kuih sarang semut weh. 2 bekas. nak byr time amek bole? hehe

sI tEDI said...

lamanya berkawan.
aku dah tak de kawan :))

Shu Shinju said...

lamanya korang kawan kan... cantik dia bertema pink... selamat bertunang tuk kawan deena...

Puan nadxoxo said...

semalam baru sehari saya ganti pose! ada byk hari lg nk kena ganti nih! ganbatte mommies :P

e.l.i.z.@ said...

hahahah train bby kunun :P
brapo hr lg keno ganti nih?
k.eli ado lg 5hr =D

deena awanis said...

~ciare~

haiihhh..itulaah..dup dap dup dap dah ni menghitung hari..nebes i..

deena awanis said...

~Ajlaa~

special for u dear..hikhik..small matter..aku tunggu stroller Quinny Buzz je untuk anak aku..wakakaka

deena awanis said...

~si tedi~

alololo..keshiann..kita kawan2 dua orang lah kalo camtu..=)

deena awanis said...

~shu~

one of childhood friend yang masih contact..tapi x ramai laa..

deena awanis said...

~puan nad~

yeahh!!chayyokkk!!selamat bergantian pose..=)

deena awanis said...

~kak eli~

dina pun ada 5 ari lagi nih..hhuhu