long live!!!

Friday, July 9, 2010

jumaat yang penuh kasih sayang

selamat pagi jumaat..

hari ini adalah ber"mood" kasih sayang..

kasih sayang sebab hubby datang hantar i ke opis supaya isteri beliau tercinta ni x perlu jalan jauh2 dari parking ke gate..

kasih sayang jugak sebab pagi2 lagi dah borak ngan mama..tapi on the phone laahh..mama saya jauh..

kasih sayang jugak sebab walaupun i lambat bersiap tadi tapi jam machine thumb-in masih menyayangi i..so, i'm not late today..=)

and kasih sayang sebab i masuk opis, sempat mekap2 ngan tenang kat umah tadi kan x sempat mekap tanpa sebarang gangguan dari anasir2 jahat...

see?? tudung i pun penuh ngan kasih sayang hari ni...

harapnyer mood kasih sayang dapat dikekalkan sampai balik keje nanti..x mahu mood sakit hati macam semalam bermaharajalela lagi..

esok, hubby ada plan ngan kawan2 dia..i don't think i'll follow them..bosan laah sorang2 jer pompuan..ada orang sudi nak "berkasih sayang" ngan i x esok x???

or maybe i should berkasih sayang ngan lappy kat umah jer??hurmm..

9 comments:

sI tEDI said...

x mekap pun muka still comel! ekekekekek

Shu Shinju said...

Happy kasih sayang deena....:)

Shu Shinju said...

Happy kasih sayang deena....:)

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

huhu lawola deena pakai shawl cam tu. akak dh try buruk gila muka..

sebab muka jnis bulat..hahaha tu yg pelik tu..hikhik

mamamarissa said...

much2 cinta ya :)

deena awanis said...

~si tedi~

iyo2 je la kau..hikhik..xde comey jer..tapi kalo nak tengok lagi comey, time i baru bangun tido kot..konfem sekali je ko tengok, pastu mesti tobat xmo tengok lagik!!hahhaha

deena awanis said...

~shu~

sayang selalu..=)

deena awanis said...

~kak fiza~

ayookk!!muka dina pun bolat laahh..tapi selamba jer laa sbb jatuh cinta sama shawl yang colourful2 tu..murah plak tuh!!hikhik

deena awanis said...

~mamamarissa~

cinta untuk semua yang mencintai..=)