long live!!!

Saturday, July 10, 2010

the mission starts NOW!!

salam sabtu..

dah lunch ke?? atau puasa hari ni??
i x puasa pun..rasa cam rugi pun ada..tapi macam x larat sangat sebab dah puasa the whole week..*huh..alasan..*

ok..few months back, i ada cerita pasal i nak jadi business woman, so now i dengan rasminyer memulakan misi keamanan x yah susah2 mintak duit hubby untuk sopim, maka rumah menjadi aman dan bantuan coz, i'm actually helping my MIL ni..hehehe..

harap kawan2 sume sudi laa menjenguk2 di blog business i yang baru nak start tu yer..sokongan korang sangat2 lah dihargai..

for kawan2 opis, boleh laa contact2 i kalo nak rasa kuih raya air tangan my MIL tu..tapi sebelum Ramadhan bermula laa..kalo dah Ramadhan, i x nak terlibat yekk..hihihi..

oh yer..esok i jadik model..sila tolong doakan i x tergolek kat walkway tu esok..neves2..

selamat berhujung minggu peoples..tata..

3 comments:

Peri PiA said...

tahniah...selamat berbuka pada hubby deena

Princess Ayang said...

Dear, nk kongsi link nie
http://sweetstory.yuitsumuni.com/2010/06/jangan-goncang-susu-perahan/

deena awanis said...

thanks dear..=)