long live!!!

Tuesday, June 15, 2010

YOU are responsible for this tear drops!!

tetibe pulak hubby i beromantik2 petang yang sepi ni..

i print screen this from his FB wall..
*kalo nak tengok ngan lebih jelas ape status hubby i tuh, click at this image yek*

u make me feel touched hubby..

and again mak buyung ini tetibe meleleh i mata..

kalau orang yang mempunyai hubby yang sememangnya romantik, maybe u won't feel anything about this..but not me..

hubby i bukan sorang yang selalu menyanyi untuk i sebelum tido, bukan jugak jenis yang melayan i bergayut berjam2 sebelum tido (masa before kawen dulu), x penah jugak bagi i bunga kecuali bunga yang di petik kat pelamin kawan dia dalam pic 2nd last dalam entry ni..i need to ask him whether he love me or not, then only he will replied..apetah lagi nak keluarkan kata2 romantic camtuh kan..i know, for sure he copied the sentence from somewhere, but enough to make me feel touched..

hubby,(kalau u baca entry ni)

u don't need to do things that other romantic guy do..
u don't need to buy me expensive things..
u don't need to quit smoking (if u don't want to)..
u don't need to do all that..

because..

i just love u the way u are..

being YOU is enough to tell me that u love me..


psst : sorry kalau ade yang nak termuntah pulak ngan entry jiwang karat petang2 hari ni yek..

tatatititutu

10 comments:

me-mie said...

wow so sweet dina..hihi..mmg bley buat air mata mengalir..huhuhu.. may Allah bless u dina..;)

fikaryna said...

dina..ryna rindu en.fika..mau nangis jugak..waa...

Peri PiA said...

so sweet....congrat dpt hubby yg manis


eh,kite belum berKAWAN di FB hihi

sI tEDI said...

:(

jeles

BURDHANI said...

sweet okay ur hubby deena..^_^

deena awanis said...

~me-mie~

thank you dearie..may Allah bless u n mr.shahma too..

deena awanis said...

~ryna~

mari nannges sama2..hehehe..
eh, fika-ryna berjauhan ker???

deena awanis said...

~pia~

hahaha...manis sangat..susah woo nak jumpa time yang dia manis gula2 cmneh..selalunyer manis buah aje..

sila laa ad fb: dee_dieyz@hotmail.com

deena awanis said...

~si tedi~

elelele...ntah2 cik abang dia lagi shweet2 gitewww!!

deena awanis said...

~hani~

malulah i..*wink*