long live!!!

Wednesday, June 30, 2010

Stem Cell Cord Blood Presevation worth RM4500 for the lucky baby!!

woooohhooo!!terbeliak bijik mata tengok RM 4500 tu kan..

eh..eh..bukan i buat contest dan itu hadiahnyer ok..x mampu lagi nak kasik hadiah ribu riban tu kat orang..kalo ada pun duit tu, banyak lagi barang for my little ones ni x complete..hehehe..

actually itu adalah hadiah lucky draw untuk program Envisioning Parenthood yang dianjurkan bersama oleh Wyeth and Pitterpatter yang akan diadakan pada 11 Julai nanti..and...

I'M GONNA BE ONE OF THOSE WHO MIGHT BE LUCKY!!!

over kan i nehh??memang ler might be..sebab i pun akan attend program tu with my hubby nanti!!kalau dah participants dia 300, maknanye our chances tu ade laa dalam 0.006%!!hahahaha..


bestnyer laa kalau i momm-to-be yang bertuah tu..baby x kuar lagi, tapi dah ada special present for him..tapi frankly speaking i pernah dapat lucky draw sekali jer seumur hidup ni..tu pun hadiahnye a box of choc!!hihihi..

tapi xper laa..the present is just a bonus..yang penting we want to gather as much knowledge as we can sebagai preparation for our newborn arrival nanti..


i got this invitation from my gynea last weekend..x perasan pulak the dateline to register is supposed to be on the 28th June..i dah frust mula2 tu..luckily bila i call them to ask, they still have few seats available!!so, kalau ada yang berminat & interested to join but haven't register yet,boleh laa try ur luck pulak..mane tau kot2 ada lagi seats tu..=)

the fee is ONLY RM 10 per adult. means RM20 if u are going wif ur hubby or wifey..i rasa memang berbaloi2lah..kalau menang lucky draw tu..lagilaaaa BERBALOI-BALOI!!

2 comments:

Peri PiA said...

Interesting ..semoga deena dpt cabutan bertuah tu ;)

deena awanis said...

~pia~

AMIIIIIIIIIIINNNNNNNN...pia doakan yer..