long live!!!

Saturday, May 22, 2010

i x boleh tido..kenapa ye???

selamat pagi sabtu..

so unbelievable i on-line pada jam 6.21 a.m, di pagi sabtu pulak tu!!hurm...actually, i x boleh tido last nite which is RARELY happens to a lazy bum like me..i don't know how long i actually dok terkebil2 atas katil dalam kegelapan tu sorang2..for sure, masa i bangun meninggalkan katil untuk bancuh milo tadi orang kata milo boleh jadikan kita ngantuk kan.. jam pukul 4.20a.m..anyway, walau dah abes 1 cawan milo + sekerat bungkus oreo di pagi hari, mata masih x menunjukkan ciri2 keberatan..

so, buat julung kalinyer sepanjang 23 tahun 6 bulan hidup di muka bumi ni, i menghupdate blog selepas semayang subuh!!hohoho.macam ler dah tulis blog sejak lahir *bluwekk*

ntah kenapa tiba2 i jadi insomniac..wekkk!!1 ari je pun baru x ley tdo, dah jadi insomniac ke??? *poyos*

nak kata i'm worried of something, sampai i x ley tdo..this is not the first night i've been thinking about that "thingy"..

nak kata disebabkan tido diganggu oleh mr.hubby punyer dengkuran, last nite is not the first nitei'm facing the situation!!!wakakaka..jangan marah yer hubby..dengkuranmu adalah muzik dimalam2ku..;-) tapi yang best tu, sejurus sebelum i bangun membancuh milo, 1 dialog telah berlangsung di atas katil>>>> mari kita ikuti perbualan sepasang suami isteri di satu pagi yang hening itu..heehehe..

me : hubby...i x boleh tido laa..

him : *celik mata sambil usap2 pale i* nape ni??

me : ntah dan pada yang sama gak "muzik malamku" telah dimainkan kembali ZZZZzzzzZZZZZZZZZ!!!

chehhhhh!!! ingatkan kot ler sudi temankan i borak melayan mata yang x ley nak pejam nihhhhh...hampehhh!!

selamat berhujung minggu people..=)

tatatititutu

No comments: