long live!!!

Friday, May 7, 2010

9 days away from office.hoyeahhhh!!!

selamat petang jumaat..

hati gembira dikala ini coz my hajat nak cuti secara melampau telah di luluskan..hoyeah2!!


i'll be on a long leave x lama lagi..5 working days + 2 weekends (4 hari) = 9 days away from office!!yuhhhuuu..x sabarnye nak meninggalkan segala bebanan di opis ni..and maybe blog i pun akan bersawang secara hebat laa apabila tuan tanah bercuti sakan..huhuu

actually, my hubby & i were planning untuk berbabymoon di Pulau Redang for 3 days..alang2 dah sampai terengganu, teruskan jer laa perjalanan untuk pulang ke kampung halaman!!!hoyeah2!!!sangat happy mode..tambah pulak, 5 days leave yang i amek tu adalah cuti yang di"bring-forward" from last year's annual leave and memang kena habiskan before end of May, kalau x, burn jer laa cuti tu...meaning that, walaupun sudah bercuti panjang, balance cuti i masih banyak lagi!!so, nanti boleh cuti lagi!!!hehehhe

oh, anyway bukan this weekend i start bercuti.this weekend punyer program is going to Perak >> attending Kak Ayu's wedding..

p/s : walaupun cuti tu belum bermula, tapi otak i sebenarnya dah sampai ke Pulau Redang=)

tatatititutu

6 comments:

Peri PiA said...

nak cuti juge huhu (T_T)

BURDHANI said...

how i wish to get 5days working off mcm tu jugak .*sigh*.

jeles.

BURDHANI said...
This comment has been removed by the author.
deena awanis said...

pia & hani : hoyeah2!!mari bercuti..hehhee..i know hani..jom, ikut i balik terengganu..=)

Siti Shuhadah Zainol said...

wah.... bestnya berbabbymoon...;)

GhOsToNe said...

beshnyew cuti!