long live!!!

Friday, May 7, 2010

kenapa kau tak tanam je hidup-hidup???

salam...

haishhh..pagi2 dah buat i rasa bengang + geram + sedih + sayu senang citer, sumer perasaan laa ada dala hati ni..tapi, perasaan yang paling ketara ialah perasaan nak terajang jek orang sial yang buat mende camni..


x tau laa camne seorang ibu yang mengandungkan anak selama 9 bulan 10 hari boleh tergamak campak anak dalam sungai..dengan tali pusat lagi baby tu..kenapa ko x tanam je baby tu hidup2??? kan lagi senang.kalau ko kapan, gali kubur, tanam hidup2, pastu xde laa ko kena maki ngan rakyat satu malaysia ni!!! nak kata ko x nak tanam hidup2 sebab rasa berdosa, bestu, campak dalam sungai macam sampah ni, ko x rasa berdosa ke????

macam ni laa..kat Malaysia ni je, ada berapa banyak pasangan yang berkahwin tapi x dapat anak which they had tried hard untuk dapatkan zuriat dengan macam2 cara..so, bagi sesape yang terpikir nak buang or bunuh anak tu, i rasa, lebih baik cuba buat research sket masa ko mengandung tu, cari kat mana rumah pasangan2 yang ada masalah kat atas tu..kalo agak2 nak buang pun, pi letak kat depan rumah dorang, tekan loceng, pastu lari cepat2...so, dosa ko pun kurang sket laa disamping membantu kurangkan dosa aku, sebab x yah nak kutuk korang banyak2..

untuk full story, klik disini ye..

sekian terima kasih..
tatatititutu

3 comments:

sI tEDI said...

masyaAllah

~M.i.z.D.i.e.L.a~ said...

Eeeee...
Mmg bangang tul la org yg buat bayi ni camni!!!
Ni nak marah ni!!!!

E.L.I.Z.A said...

astagfirullahh...mengucap panjang k.eli tgk..sedih+kesian tgk baby mcm ni rupa..xde hati perut punye org..time buat anak x pk panjang..dosa zina lg, dosa bunuh anak lg..tuhan akan balas di neraka kelak