long live!!!

Monday, January 4, 2010

New Year Celebration

aloo..

today nak cerite about my UNPLANNED 2010 new year celebration..first time neh celebrate new year as a wife!!hehhe..

we went to Sunway Pyramid at around 10 p.m and arrived there at 11.15 p.m...damn packed man!!!boleh masuk dalam "Hari ini dalah sejarah" we ols parking kete jauh giler..selalunyer kami park kat Loading bay je terus!! just imagine how packed sampai kan my hubby yang kununyer pro giler bab menciloks kat Sunway City tu pun boley surrender.. then we walk through dark back lanes untuk sampai ke Sunway Pyramid!!pergghh!!giler mencabar.. exaggerate citer je neh..huhu..mane de nak dark, kalo dah orang berduyun2..dah macam national day parade pun ade!!
:39:

pastu, sambil berjalan tu bley la berangan nak hang-out kat Starbuck..so that boley enjoy secangkir kopi katenyer while watching the fireworks..huh!!kem salam jer laa..sampai2 kat Starbuck, people had been queueing sampai ke luar to buy their drinks..hurm..lagi nak cari seat???
IN YOUR DREAMS DINA!!
:34:

bengang x de seat dah..xpe lah..berdiri pun bley pose gak!!=P

- ini laa snippets of umat manusia yang sedang menunggu kehadiran new year -

the fireworks!!!
from my pinkish camera yang x bape canggih..huhu..


first caption on 2010!!

the lovers after few minutes entering 2010..lepas dah countdown baru ler dapat seat..hehehhe..mmmuuaahhxx!!
:kiss:hope to live happily ever after...

tatatititutu

No comments: