long live!!!

Tuesday, December 29, 2009

wrap up 2009..

In the next 2 days, we already have to say Good bye to year 2009..and welcome 2010..cepat betul masa berlalu..pejam celik, dah abes satu tahun..

year 2009 ni boleh dikatakan tahun penting gak r in my life especially because i finally met my jantung hati...phewwiitt!!!jiwang sket!!hehhe..
:42:

dalam nak tak nak (bukan x nak kawen oke, x nak tunang jer..kunun nak save budget ler..) finally, terlangsung jugak majlis pertunangan kami pada 060609 lalu..sesape yang nak tau ley lanjut, ley la lihat citernyer disini.

pada september yang lepas jugak iaitu 23/9/2009, kami telah sah menjadi suami isteri dan majlis kenduri kendara berlangsung pada 24/9/2009...kenduri sebelah lelaki plak pada 16/10/2009..OMG!!!believe it or not??2009 had changed my status!!cerita ceriti nyer bley anda lihat disini dan disini..

2009 jugak rasenyer i cam dapat balas jasa mama ngan abah sket laa coz dah bley beli prezzies yang quite valuables jugak for their birthday..macam ler dorang heran sangat ngan prezzies tu..=P and also dapat bawak my mum pegi vacation to Bandung on Mother's Day..hoyeah!!!
:10:

And i pun dah dikira berharta gak r sebab i dah ade kete sendiri..mungkin x semahal kete u ols, tapi still can be proud of what!!coz i pay the monthly installment myself okk!!!

itu je r kot..kejayaan2 yang bley dibanggakan utk tahun ni..tahun depan i nak buat kejayaan lagi so that i ley wat entry panjang2 untuk wrap the year!!!hehhehe..
:16:

u ols punyer kejayaan 2009 ape plak ey???jom ler share2..sharing is caring anyway..rite???

:what:tahun biler laa agaknyer baru i mampu hantar my parents pegi haji or umrah pulak ek??

2 comments:

Princess Ayang said...

conrats my dear..
kejayaan yg mematangkan kita..
miss u... bila leh jmpe?

deena awanis said...

alhamdulillah...
ntah la weh..byk sgt tuntutan skrg ni..insyaallah bile aku dh clear otak sket aku ajak u ols dtg mkn2 sket kt umah aku k..