long live!!!

Thursday, December 31, 2009

New Year Giveaway

jumpe giveaway ni few days back, tapi kena wat sticky mode ler plak..so, selaku insan buta IT, harusler i x reti nak wt sticky mode bagai tu kan..huhuhu..

so, ignore je la..

tapi tibe2 cam terasa nakkkkk sangat tau cam mane sebenarnye wat sticky mode entry ni..kot2 laa satu ari nanti nak wat contest ke...hehehhe..oit, nak exam pun sempat berangan ke dina??

ok, dipendekkan citer, i tanye laa tuan guru cik tedi tentang rahsia kejayaan sticky mode neh...hehehe..selaku tuan guru yang bermurah hati, beliau telah sudi mengajar i..so, i try ler..=)

maceh cik tedi, nanti kalo i menang giveaway ni, kita share payung ni ey..i amek bahagian payung, i bagi u handle nyer..=)

:5:

syarat2 nak join giveaway ni adelah:

1 : Tulis entry tajuk '' New Year Giveaway ''. -checked-

2. Dalam entry kene ada gambar (banner) "New Year Giveaway". Pastikan banner ada di sidebar anda. Link ke2nye ke http://lavender4all.blogspot.com/ -checked-

3 : Jadi follower & add link blog ini dalam blog list anda. -checked-

4 : Setelah siap entry anda, sila tinggalkan URL-link-giveaway-anda di ruang comment entry ini sebagai tanda anda menyertai contest ini.-checked-

5. Entry perlulah sticky mode sehingga 31 December 2009 -checked-

6. Tarikh tutup : 31 December 2009.

7. Hadiah merupakan sebuah "Wine Bottle Umbrella".

8. Pemenang dipilih secara rawak. Tidak layak bagi yang tidak memenuhi syarat.


so, enough for this giveaway...

tatatititutu

No comments: