long live!!!

Tuesday, December 29, 2009

4 days to go..

hukhuk..lagi 4 ari jer tinggal for my final exam..haiyyaakkk!!
tapi mood untuk "belajar keras" still belum hadir..
:3:

Jadual Final Exam (M.SC Industrial Safety Management)

2/1/2010 - Chemical and Radiation Safety
3/1/2010 - Environmental and Biological Safety
9/1/2010 - Mechanical and Electrical Safety

semalam ye2 je cakap ngan en.hubby mintak temankan i study, study ler sanggaattt!!nak abeskan 2 topics pun tertonggeng2..
last2, hubby i steady jer main game, i plak yang selamat menidurkan diri dulu!!
:13:

Ya Allah, berikanlah aku kekuatan mental, rohani dan jasmani untuk memanfaatkan masa 90 jam terakhir ini..
amin...

:reading:cam punah je harapan nak dapat 1st class ni...=(

2 comments:

sI tEDI said...

sebenarnya x pernah buat pun sticky mode ni...

tapi dari pemerhatian dan pengskodengan.. aku cuba yek..


1. ko taip macam biasa...

2. lepas tu publish.

3. lepas tu edit post balik

4. tuko tarikh dan masa. Contoh kalau nak buat contest ke apa kan.. sampai 31.01.2010. letak tarikh tu kat post option belah bawah tu.
then publish balik.

so sticky mode tu akan ada sampai tarikh berkenaan.

cuba try test dulu

sambil2 tu nanti aku cari2 info orait!

TQ

deena awanis said...

cayang u laa cik tedi..
sungguh prihatin..trimas!!