long live!!!

Friday, October 17, 2014

Nak bergaya sedondon dengan anak dara?

Assalamualaikumm...

Dah dapat gaji kerrr???

Muahahahaha... Untunglaa orang gomen dapat gaji awal.. =D

Meh usha-usha jubah kanak-kanak dan dewasa nih kejap.. nak sedondon dengan anak-anak pergi wedding ke.. pergi majlis ape2 ke.. semua pun boleh..




























Singgah facebook Miss Wish Wardrobe untuk tengok more pictures and to place your order k.. =)

Jubah-jubah comel untuk kanak-kanak ni available untuk saiz 4-12 tahun.
Untuk dewas pula ada saiz S-XL.

So, jemput laa tengok-tengok ye..
semua nya diperbuat dari kain cotton berkualiti tinggi. 

Bagi yang berada di ssekitar Kuala Lumpur, boleh dapatkan jubah anda di butik kami di Sungai Besi.
Waze / Google : 360bymisswish

Selamat cuci mata.


4 comments:

Nor Hany Hanapi said...

caya lah Imaan

nurul aziyana said...

hahaha comel giler ok budak2 ni..
eh cun jubah oren tu

aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)