long live!!!

Wednesday, September 4, 2013

Contest : Family Potret Raya

Assalamualaikum..

Second entry of the day sebab i ols nak join contest today..yohohoho..
kena gediks lebih sket sebab dah lama tak mengontest kat blog..hehe..

So, organizer mintak kita share gambar raya je..



 I pilih these 2 pictures sebab feeling raya di kampung halaman sangat..rumah kayu at my granny's..kat umah mama abah rumah batu x feel raya pulak..haha..boleh gitu? 

Ok tu je. Wish me luck. mana tahu kot ada rezeki adik baby.. =P

Korang nak join jugak, jemput laa ke blog yatie.. closing date 7hb kot.. sempat lagi tu..
k bai..


1 comment:

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com