long live!!!

Wednesday, February 13, 2013

mana nak cari shawls yang cantik, murah lagi sedap dipakai sedap mata memandang

salam rabu yang blues..

back to work everyone!! dah lama cuti ni makin bersemangat nak gi keje ke makin lemau jadiknya?? hope korang semua bersemangat untuk terus mencari rezeki yer.. 3 hari je pun keje..pastu cuti balik.

back to business. =)


korang mesti kenal Dian Pelangi ni kan?? cantik kan shawl and skirt tie-dye dia pakai tu? haaa...kalau interested with the tie-dye shawls, sudi2 la usha my little business page kat fb - Miss Wish Wardrobe



6 designs of tie-dye shawls made of cotton..colour semua ceria dan gembira yang akan menggembirakan hati korang jugak..selling at very cheap price RM 25 each.. you surely satisfy with them. i paling suka kaler green 2nd from right.. tapi tetap rasa macam nak ambil each of these, masuk dalam koleksi sendiri..haiyooo acane nak bisnes nih?? hehehe..



other than the tie-dye shawls, new in Miss Wish jugak adalah tribal print shawls..comes in very comfy fabric..macam net gitu kain dia..tapi tak jarang..sangat mudah dibentuk dan tak perlu iron!memang tak berkedut. 100% dijamin. =) we have 4 colour selections for these..oh.. lupa nak bagitahu, dia adalah cutting halfmoon..my faveret. i memang dah jatuh cinta ngan halfmoon sekarang ni..lantak pi lah adik i cakap i pakai salah ke ape, yang penting i suka..and rasa kemas and cantik bergaya! ecehhh... terlebih sudah.


dan untuk kawan-kawan yang mencari shawl dengan ukuran besar, we have this colourful cotton shawls..with 4 colours to choose from..sangat comel okeh shawl ni..but i'm too small for this big shawl..or probably i'm not good at lilit2 shawl, maka halfmoon works best for me..but for you guys yang terer lilit2 tu, this shawls are must to grab i tell you..comel gilerrr!!! selling at RM 30 per piece..and at discounted price if you beli 2 or more..

so, mari lah jenguk2..tak beli pun i tak merajuk..jenguk, like n share..your support is much appreciated..hehe..

anyway, jangan gelak tengok i pakai shawls kat page tu nanti tau..i'm not that good at lilit2..i know you all lagi terer..but i'm really into them these days selepas pause kejap lepas bersalin dulu sebab rafique suka tarik..now, kalau dia tarik lagi, i babap hands dia..mak nak gak bergaya cam orang lain anak oii..

ok bye..thank you for reading..

No comments: