long live!!!

Thursday, February 7, 2013

terima kasih

terima kasih atas keterujaan korang dengan symptoms yang belum pasti betulnya semalam tu..hehehe..
kemain laju yang komen..yang siap congratulate me kat whatsApps pun ada..belum ye kawan-kawan..belum pasti lagi.. i dah bagitau hubby about the symptoms tapi dia cakap tunggu miss period dulu baru check..hahaha..dia tkut frust lah tu sebenarnya.. =P

i am hoping mama tak baca entry semalam tu..kang ada lagi sorang yang frust..hehehehe..semalam time tulis entry tak pikir kan..but since she didn't called last night, i bet dia tak baca..dia malas dah kot nak stalk blog i skarang ni..pasal i dah jarang update cerita cucu dia tu..so, kita sama-sama lah tunggu next week..kalau ada good news mesti i share kat sini..hohoho..

ok bye. 


2 comments:

sharEna said...

lets join the club...baby 2013 hehehe ^^

Mama Adam said...

Hihihi...