long live!!!

Saturday, January 5, 2013

a good news for 2013

syukur alhamdulillah..

received a good news to kick off the year 2013.
i dah dapat scholarship from kementerian pengajian tinggi (mybrain15)..

been waiting for 3 months for the good news. syukur sangat2..
yer lah..dah tak lama nak habis keje,jadi student full-time kan..tapi without monthly income,its going to be very difficult lah untuk orang yang dah biasa dapat gaji monthly ni.

eventehough  believe hubby boleh kasik makan secukupnya kat i walaupun i xde gaji.tapi mesti rimaskan everytime nak beli apa2pun nak kena mintak ngan orang.

so, the scholarship will cover my study fees and dapat monthly allowance.syukur ya allah.terima kasih atas nikmat ini.moga Allah permudahkan jalan saya..and kalau ada orang ketuk umah u all yang tinggal kat area kajang cakap nak buat kajian tentang keselamatan kanak-kanak, sudi2kanlah bagi kerjasama ey..they probably my enumerators.hehe..


so, now hanya tunggu masa untuk berhenti kerja, then boleh belajardengan aman.dan tak dilupakan bulan ni nak mula collect data.fuh fuh ..moga2 response rate daripada ibubapa di daerah kajang ni memuaskan lah..cepat sket settle keje i kalau camtu.kalau low response rate, jenuh lah i..

fhew..tak ley pikir negatif ye..kena pikir positif saje.
bye...

4 comments:

juelee said...

good luck deena

Ann Ilias said...

good luck deena
:)

Maria Rajab said...

tahniah..kita haritu nak apply gak tp tak jadi..rs otak mcm dah tepu je..huhu..go ye girl... u can do it..

ida_F said...

tahniah deena.. akak mintak gak HLP. tak berjaya.. tahun 2013 boleh cuba lagi.

selamat berjaya..