long live!!!

Wednesday, September 26, 2012

Another milestones..

Assalammualaikum..

For the last couple of days, we've arrived to another 2 milestones for our small family.. 

The recent one, yang paling ramai tahu i suppose, is my beloved little captain's second birthday. Alhamdulillah..he is two. Healthily and cleverly growing day by day. Agak sedih jugak sebab impian nak throw a birthday party for him this year tak tercapai..Kehidupana diri sendiri and family pun tak terurus buat masa ni..lagi kan pulak nak plan/organize a birthday..Kem salam jer lah jawabnye.. Kalau ada rezeki we might held a party jugak kot for him..belated pun boleh lah, janji ada.. Harap dimurahkan rezeki untuk itu..

Bagi pihak Rafique, i thanked all yang sudi like and comment wishing happy birthday for him dekat facebook..may he grows healthily and be a good muslim and son. In sha Allah..

This is the 2 years old boy of mine with his wan..^__^

two days before Rafique's second birthday was our 3rd Anniversary..alhamdulillah..syukur..
moga keharmonian hidup berumah tangga ini akan kekal ke akhir hayat kami.. semoga Allah terus kukuhkan ikatan yang kami bina ini..

Update blog asal sempat..kalau nak tunggu cerita panjang lebar, maka entah bila berkesempatan..hehe..
peace.

4 comments:

Mrs Nageb said...

happy belated birthday rafique :) and happy belated anniversarry to you tooo :)

Mrs Nageb said...

happy belated birthday rafique :) and happy belated anniversarry to you tooo :)

Mrs Nageb said...

happy belated birthday rafique :) and happy belated anniversarry to you tooo :)

Zura@Iwan said...

happy belated bday rafique....

happy belated anniversary for both of u..