long live!!!

Wednesday, August 8, 2012

saya ada sesuatu yang menggembirakan untuk dikongsi bersama

hari rabu yang sangat nyaman..

tak perlu pergi kerja.

tak perlu stress dengan semua website termasuk blogspot kena blog kat ofis..

update blog di suasana dalam rumah yang nyaman..

very the like like like..

malam nanti boleh skype dengan my SV dengan aman..

tak perlu risau internet lembap macam siput babi lagi.

nak telepon mama, bergayut borak setengah jam pun tak payah nak putus2 sebab line telepon yang supe sengal kat rumah ni..

as a conclusion, my house dah ada streamyx..
yuhhhhhhhhhhhhuuuuu!!!

selamat bekerja bagi yang bekerja..
selamat berpuasa bagi yang berpuasa..

bye...

4 comments:

juelee said...

tahniah dina.. syiok boleh update belog hari2 hehehe

~aYu~ said...

suka dia ekk dah ada streamyx. sy still dgn berukband sy yg kadang hampeh gak. nak tukar unifi atau streamyx rasa tak mampu je nak bayar bulan-bulan.

deena awanis said...

jue : haha..siap tahniah tu..macam ape je kan..tengok lah jugak tahap kerajinan nak update blog tu..=D

ayu : alaa..kita masuk streamyx ni pun sbb pikir nak kena contact selalu with supervisor kat US nun..kalau tidak, mmg tade makna..mahal ya ampun.nak guna broadband kat umah ni nak berskype, mmg takde harapan la..internet sgt lembap!

Peri PiA said...

Alhamdulillah,yeyyyyyy