long live!!!

Friday, August 10, 2012

bila rezeki datang, kita harus maanfaatkan sebaik mungkin..

Setelah lama tak nampak sebarang iklan berlegar-legar di blog yang kian sepi ni, hari ni tetibe je ada churp churp punye iklan kat blog i..yuhhhuuu..happy happy happy...

lalu, tanpa sebarang idea bernas dalam otak, tetap nak update belog jugak..sebabkan...ari tu i ada baca somewhere (kat blog sape tak ingat dah) that if kita mention about advertisement yang keluar kat blog kita, nuffnang akan lebih kerap tayang iklan kat belog kita dan pada masa yang sama adalah BE yang menari2 memanggil untuk menambahkan lagi sen2 ke akaun kita..hehehehe..

i pun tak tahu sejauh mana effective tips ni.tapi memandangkan takde idea nak update blog, maka kita belasah jer lahh asalkan belog berupdate..apetah lagi ketika ada BE.

HELLO NUFFNANG, i  update blog ni..terima kasih bagi BE. rajin-rajinlah bagi lagi..

and kepada semua kawan2 yang baik hati, ape kata u all click iklan tu sebagai duit raya kat i..hahaha..kalau sudi la..kalau tak sudi i tak marah pun..

ok lah..happy weekend..selamat bershopping raya..bye..

2 comments:

Peri PiA said...

kaching2 ;D

Mama Adam said...

Owh... Begitu rupanya. Tapi, en BE x pernah muncul la...