long live!!!

Tuesday, August 28, 2012

hari ni hari yang menggembirakan


sempena boleh bukak blog kat opis.. sempena saya dah tender resignation hari ni, saya update blog dengan few pics of raya yang baru dapat from our "official photog" of hari raya...hehe..








ni gambar raya kedua tersesat..budak ni nak bagi dia diam, tak melasak masa gi beraya kat umah orang, bagi jer henfon, main lah dia game selagi ada bateri.

ok tu je..malam ni nak balik kampung sebelah my family pulak.
please pray for our safe journey pergi dan pulang nanti..

bye..


9 comments:

Ibu Ilyanie(s) said...

Selamat Hari raya deena... nape resign keje?

auntacu81 said...

Selamat Hari Raya dina, and congratulations ^_^, welcome to da club!

juelee said...

selamat hari raya deena.. lawa gambo raya deena tahun nie...

NURUL JAMIAN said...

eh dina resign dah ke? kenapa dina?

Mrs Nageb said...

Wow romantik gmbar 1st tuh...

Tender sudah..deena gi mana..

Hanani said...

cantikla gambar2 raya..yg 1st tu romantik habis...rafique dah macam big boy sangat..

Ann Ilias said...

seriously?. congrats hehehe.

lepas ni boleh full time concentrate on study. tak pyh pening2 fikir pasal kerja. wish u the best. :)

rDnA said...

Selamat blk kg dina..have safe journey..

MrS. F!zA said...

selamat hari raya deena..wah siap ada photog tu..ekeke