long live!!!

Thursday, July 12, 2012

R for rindu.. R for rafique..

R for rindu..

rindu nak update blog..
ada sesape rindu nak baca blog ni ke??
ke takde orang kesah pun?? *sedih*

my last entry was written10 days ago..
banyak hal yang dah berlaku..
banyak cerita yang nak diceritakan..
tentang cerita2 balik kampung..tentang perancangan hidup..
tentang kuih raya..tentang my BFF's wedding..tentang kawan baru..banyak sangat nak cerita..
tapi masa  nak mengarang entry je kurang sebab minggu depan dah start new semester.
notes untuk new subjects belum siap, jadi masa untuk pulun menaip nota saje.
blog terpaksa dianaktirikan...
kalaulah i diberi pilihan, mestilah i lagi suka menaip kat blog daripada menaip nota..
tapi apakan daya, mulut perlu disuap..hehehe..
tambah lagi i tak begitu kuat untuk bangun 2-3 pagi to update blog. jadi redha je la ye wahai blog..


R for Rafique!!!



picture taken yesterday.
dah dapat kamera pink i balik semula..so, dah boleh berphotogedix dengan Rafique!
semalam nampak ni, it comes from the word B.A.Z.A.A.R actually. R for RAFIQUE!
sejak Rafique dah besar ni kemain ligat and susah nak capture his picture..memanjang lah bergegar..
tapi semalam i suruh dia pergi posing kat situ, dia terus pegi and smile to me.
macam MAGIC!

pay attention to his new sandal.
masa gi cari shoes baru untuk dia, we were planning to buy shoes.
sbb sandal dah ada. sekali dia sibuk nak "shoe" ni..
kemain pandai demand. anak punye pasal, maka terbanglah beberapa keping kertas dari wallet ayah ke mesin pengira wang milik cashier butik terbabit..hampehs..
kalau mak dia ni ha mintak, punyer lah susah nak dapat sepasang.
untuk anak dia, 2 pasang sekaligus pun takde hal.
bias betul!!


hubby, please take note. i merajuk.

1 comment:

Mama Marcello said...

hihi...husband i pon lebih krg ngn hubby u dina...klo untuk anak laju jer...ckp xde duit pon, klo anak nak, berkepok2 duit kuar...

untunglerrrr jadi anak hehe ^_^