long live!!!

Thursday, July 12, 2012

mata yang merambang memilih gamis katun :)


opismet i menjual gamis katun (jubah cotton) yang cantik2 macam ini..
i sudah rambang mata..
dalam banyak2 design, these two are my favourite.
tak nampak macam jubah pun..
nampak macam 2 piece attire kan??
but they are jubah..jahitan sangat kemas..kain sangat best..
i very the like =D




memandangkan dua2 warna ni takde tergolong dalam warna raya tahun ni, maka kena amek 1 jer lah dulu..
sebab baju hijau perlu diutamakan untuk memastikan i ikut tema raya tahun ni..walaupun tak excited sangat sebab raya sebelah family hubby, tak balik kampung i sekalipun tetap kena beli baju baru ikut tema..dah pesan kat adik tokey baju kalau ada stok warna hijau saiz S sila tepon saya..pastu ada jugak keinginan nak gi usha Rizalman's design yang hangat orang dok cerita jual kat Tesco tu kan..nak beli yang straight from butik dia tak mampu lah pulak..time dia buat promosi cenggini teringin gak nak grab sepasang..at least orang kata tu merasa lah jugak pakai baju from high-end designer.. =P

jadi, sekarang terpaksa pilih satu saje dari dua ni..

hurmm...mana lagi cantik ek???

5 comments:

Hanani said...

cantikla jubah2 ni dina...ada link tak? price dia ok tak?

Ann Ilias said...

MAROON COLOUR TU CANTIK!

deena awanis said...

kak nani : tak silap nama dia kat fb D'HIJAU butik..cuba check..

ann : mmg cantik..coklat tu pun cantik..=D

♥ ROS ♥ said...

Mesti xde saiz ros... Huhuhu.. Sedihhh :(

Mrs Nageb said...

Sngat tak seswai dgn saya yg dompot...huhuhu