long live!!!

Tuesday, July 3, 2012

hari ini hari yang penting dalam hidup saya..

bismillah..

hari ni nak pergi submit my phD application form ke GSO.
proposal tu dah ok kot..2-3 hari ni macam ada confident lebih sikit bila baca proposal..
doakan urusan ini dipermudahkan..
sangat tak sabar nak bergelar student semula..
dan yang paling tak sabar adalah untuk bergelar full-time-students..
dan yang paling paling paling paling palinggggggg (kalau ada cikgu BM baca marah dah ni) tak sabar nak tulis Dr. Nurdina Awanis bt Zakaria as my name.. (>_*)
jauh benar berangannya ye..

insyallah..



10 comments:

Ann Ilias said...

Good luck Dina
semoga semua urusan dipermudahkan, amin!

Hanani said...

bestnya ada title Dr. kat depan nama. My biras vil become Dr. end of this year..umur baya dina..bestnya

eB said...

alaaaaaaaaaaaaaa, biler eB nk smbg laks nih? hu3

deena awanis said...

ann : thank you..

kak nani : harap dipermudahkan..=) utk dina, its more to capaikan cita2 abah n mama yang nak sgt anak dia jd doctor..x dpt medical dr pun takpelah..

eB : jom jom!!

♥ ROS ♥ said...

Wah kak deena.. Goodluck yer.. Dr medical ker?? Untung ayah n rafique :p

Mrs Nageb said...

go deena go...insyaallah :)
kami semua doakan :)

Afasz said...

good luck dear...

salam perkenalan

salam singgah n follow sini

dr
afasz.blogspot.com

Cho Zila said...

bestnyer weh... kecik2 dulu selalu gak verangan.. skrgni angan2tu diturunkan kat anak2 boleh gitu...

deena awanis said...

ros : akak bukan medical doctor lah sayang oi..doktor cinta je kot..hahaha

mrs nageb : tenkiu..=)

afasz : hi..thanks sudi follow..rajin2 la jenguk..

cho zila : untuk anak2 kena selalu cakap angan2 kita..moga dia serap, simpan dalam otak dan digest satu hari nanti..=)

Outbound di malang said...

happy wedding :)
salam kenal ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya!terimakasih ...