long live!!!

Thursday, June 28, 2012

Diya Sofea's baby contest

allloooohaaa....

sempena Rafique tak berapa nak sihat hari ni, i nak join contest..hehee..ada kaitan lah sangat..

this contest was organized by mama to diya sofea..alaa budak comel yang selalu kat iklan anmum tu..



sapa yang berminat nak join, sila lah jengah blog mama diya sofea yang sangat comel and photogenic ni...
how i wish Rafique will be that camera friendly... kecik2 dulu boleh lah..sekarang ni, nak dapat gambar yang tak bergegar sikit punye susah..

disebabkan i rasa gambar ni yang paling latest and nampak rafique paling handsome, maka this is it!


good luck to budak demam..
and hopefully he'll get well soon..



3 comments:

♥ ROS ♥ said...

Gdluck rafique :)

AJ The Mommy said...

OMG rambut rafique!! 'mohak' ke apa ni. style habis! hahaha

deena awanis said...

thanks ros..

AJ : no more mohawk skrg..now, rempit style! ada ekor wacakap lu..