long live!!!

Monday, May 28, 2012

fb, kalau kita guna dengan bermanfaat ada kebaikan juga..

today is a monday without monday blues..
ape taknya, belum pukul 12 tengah hari i dah chow untuk berjimba..students cuti maa this week..mana ada kelas.. ^_^

hasil per'jimba'an di hari isnin, nanti esok lah i share..yang paling penting sekarang ni nak cerita, i menang RM30 worth voucher from Zodomo.com. hoyeah2!! then, who said mengadap facebook takde hasil??hehehe... well yeah..its just RM 30 bukan menang motor sebijik pun (kecoh lebih kan i ni??), yet sape nak bagi RM30 secara percuma tanpa sebarang titik peluh?? ye dok??

so, i am happy.. 

how do i win? 
alaaa..i join masa dia buat share n win tu..i used to wonder juga..betul ke jenis2 contest share n win kat facebook tu?? as it does'nt cost me any penny, i just try my luck!!

and BOOM!!! it is my luck today.
alhamdulillah...

so, here's the list of shoes yang i suka kat Zodomo.com. 
a LIST ok..dapat voucher RM30 tapi list macam menang voucher rm3000..hahaha...
i might choose one of these jer kot..budget takde bulan ni..nak balik kampung kenduri akikah rafique lagi..
kalau voucher ni boleh extend sampai next month ke best jugak..

so, here we gooooo...
pink always catch my eyes..this peep toe adalah sangat meruntun kalbu. tapi i adalah kurang berminat dengan kasut bertutup belakang tu..rasa macam tak bernafas kakiku..

these are the super high wedges..yang hitam with stripes tu sangat menceriakan..the jeans one looks soooo vogue..dengan tali bersilang selirat tu membuatkan i teringat kat Victoria Beckham. nape ntah...maybe because the kinky looking kah?? imagining me wearing that pair, i rasa kalau nak gi raya rumah orang memang i tak pakai lah..leceh ya rabbi..nak cabut n pakai kasut je dah makan setengah jam, membazir masa, nanti abes pulak kuih raya, ketupat rendang semua. hehe..

this pair looks very comfy...but i'm sure my hubby's respond will be "you ni boleh tak jangan beli kasut rupa macam makcik nak pergi pasar???"  humpphhh... eh..tapi serious tahu, sejak dua menjak tiga menjak jadi ibu ni, i is soooo lazy membeli high heels yang ceri lagi menggembirakan..balik2 wa sarung kasut crocodile ajoo..dah selesa kan..nak buat cemane?? kemana pergi dina yang suka berhigh-heels suatu waktu dulu????sian hubby i tau..punya lah dia penat tergoda dengan keseksian i berjalan pakai heels time dating2 dulu, sekali lepas beranak, most of the heels (3 inches and above) end up kat dalam kotak atas almari. peram jadi perkasam. 

enough said, i rasa yang ni paling i suka for the moment..macam ngam je di-pair-kan with my CR...we'll see how.. kalau u all berkenan any of these, terjah ler Zodomo.com. i'll say the price is quite affordable and varieties.. yang i pilih ni semua dari range size 5. saiz lain maybe design lain kot..not sure..anyway, yes please take note in case you wanna buy me as becoming birthday present ke...anniversary present ke..friendship day present... i'm size 5. ;-D

bye

5 comments:

Ann Ilias said...

so in lovee dgn design yg last tu
:)

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

comelnye..buat mase skang ni takleh pakai wedges..huhuhu

Peri PiA said...

tahniah :D

gojes nya kasut2 tu

juelee said...

design yg last tu lawa.. aah dina, jue pun dah byk menang via FB share and win tu....

ala bukannye susah apa, just tag.. ada rejeki, ada la kan.. tak letak harap.. but the best pnh menang cash RM200.. hikhik

fifi said...

tak pernah main pon share and win.. hihi.. nanti ade kesempatan boleh la..