long live!!!

Monday, May 7, 2012

kehadapan awak yang saya sayangi

entry ini ditujukan untuk awak yang sedang bertugas di sana..

di sana, di tempat awak kerja tu tentu ada kedai yang menjual beg2 seperti ini.
saya pasti.. jadi, sudilah kiranya awak masuk ke kedai tersebut lalu membeli barang sebuah dua beg seperti ini untuk seseorang yang awak sayang ini (saya percaya awak masihh sayangkan saya kann??)..







saya tak minta awak beli ketiga-tiganya sekali..satu pun dah cukup buat saya gembira..
dengan itu, sudi lah kiranya awak belikan untuk saya..kalau boleh any of the Whimsical Fairytale collection tu..kalau tak dapat yang ini pun, mana2 beg yang awak rasa cantik kalau saya pakai pun saya tak kesah..saya mesti sudi dan redha dan pasrah menerima dengan hati terbuka.

sekian, dari saya yang tak bekerja di tempat menjual beg..=P

10 comments:

Ajamahiyaa said...

hahahahaa...
saya di sini ingin menyokong permintaan sahabat saya...
anda di sana..silalah belikan yea... ngeh2.....=p

aziyana said...

hahahaha meh nk tambah
" kalau awak rase itu boleh buat sy senyum bahgia dan happy, rasenya awk buat pilihan tepat kalu belikan ini :) "

juelee said...

hahha ni entri tok sape mama rafique..?

sungguh geli hati membaca especially ayat last tu...

Kalau keje ekdai beg ni, mau hari2 beli beg satu..

deena awanis said...

kak aja : sokongan anda amatlah dihargai..sebarang surat menyurat sila emelkan kepada yg berpatutan ye..hahaha

yana : aah..sesuai tu ayat tu..

jue : ada org tu..dia keje kt shopping mall..tiap2 hari masuk keluar kedai kat mall..harap sudi lah beli untuk isteri dia ni..kihkihkih..

Ainul said...

ainul tlg tag kat FB husband deena ye..heheee

ღnFashyaღ said...

kompius lak dgn surat ni untuk sapa...hahaha...

Mrs Nageb said...

Entry tuk papa rafique ke ni..hehehe

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

huhu..luahan hati seorang handbagholic... hehehehe ;p

♥ ROS ♥ said...

wah bestnyer.. suka yg last tuh.. cntik.. ros sejak kawen ade 3handbeg jer.. sebelum kahwin mmg xpkai handbeg :P nak kna request gak ni..hahaha

rDnA said...

cumel plak entry surat ni..kalau orang yang dituju ni baca confirm la dia beli..