long live!!!

Thursday, April 12, 2012

Jom Join 1st GA MyMommashop


the last 3 entries without picture, hari ni blog ada seri sikit letak gambar...hihihi..
serabut lah buat soalan exam, kita tenangkan fikiran dengan join giveaway dulu..=)
mana tahu berkat bekerja keras hari ni rezeki menyebelahi i kan..

so, let's go!!!

this giveaway organized by myMommashop owned by Mama Maressa.. basically barang2 yang dijual oleh beliau adalah gadget2 for breastfeeding sampailah ke nursing bra..jadi, mommy-to-be and breastfeeding mummy sangat wajib terjah..

dear Kak Ila, i dah follow blog u ok..FB pun dah like juge..

3 orang blogger yang i nak tag adalah:
2 mommy-to-be - Kak Yati & Kak Nilam
2 breastfeeding mummy - Aj and Hani

good luck u ols...
Kak Ila pilih i as winner ey..nanti i ajak makan kek kat umah lagi masa birthday Rafique bulan 9 nanti...hahaha.. (Rasuah siap2!!) and good luck in your bisnes....

bye..

1 comment:

Mrs Nageb said...

Tq deena.....appreciate it :)

Insyaallah manalah tau ada rezeki...hehehehe