long live!!!

Monday, March 19, 2012

nasha aziz kencing??

tajuk tak hengat..
dah macam feeling blog lucah pulak i rasa.
tak senonoh!!

tapi bukan i yang menodai kesucian blog i ni ok..
ni haa bukti dia...


ape kes lah google nasha aziz kencing? mental ke hape orang ni..
pastu boleh pulak google term itu jumpa blog i. sebab curious which entry lead that keyword to my blog, i try lah google jugak. tapi takde pulak jumpa my blog at the first 5 page of google search..takkan ko cari sampai ke page ke 2000 kot???
ish ish ish...
unless dia google "nasha aziz kencing arvanees" baru jumpa entry ni.

tapi kenapa pulak dia nak google "nasha aziz kencing arvanees" tu?? i x pernah ada ape2 kaitan ngan nasha aziz pun..tetibe dia nak "kencing" i nape??patik tak bersalah penunggu gua.



once, my blog ni kerap ditemui sebab keyword "perut bulat" sampai terhasil this entry.
ini, pasal nasha aziz kencing i nak tulis ape?? B*^@&#!!

Ada ape2 keyword pelik yang lead to blog korang??
jom share.


4 comments:

MrS. F!zA said...

hahahha..giler ok keyword tu..sape lah yg cri tu ek.hehehe

Mama Adam said...

Hahahah.... Skodeng alaf baru

My Azie said...

LOL :p

Qiela said...

hai, come over and take a look!

** DIY Project, sesuai untuk bride to be!! :)

FREE PRINTABLES... JUST FOR YOU!

http://everybodylies3.blogspot.com/2012/03/diy-how-to-make-paper-bow_19.html