long live!!!

Thursday, March 15, 2012

hip hip horayyy!!!


hello blog.

i am super love you today.
because i just realized that i have 3 buffered earnings dancing happily in you..
and feel like i want to dance as well..


kalau tak nampak, sila double click untuk lihat RM 10.38 kat Nikon's campaign..hihihi... (sila baca dengan mode berlagak) =P

that total up to


ngehehehe...RM 60.02 belum campur 3 BE lagi ni..

happy happy happy..


jakun??

yes, i am..first time i cash out earning was end of 2010 kot..
pastu berkurun tunggu sampai sekarang baru jejak RM60..
kalau nak harap dia jadi RM1K memang tak boleh cash out sampai 7 keturunan lah kot..
jadi, kalau dah cukup RM 100 nanti, i nak cash out..
dapat beli dress poplook sehelai jadi ler..

bye!


10 comments:

bibi yusof said...

wahh... dah boleh cash out.. my earning.. hahaha rm5 pon belum sampai...

MrS. F!zA said...

wah...oklah tu 1 BE dh cecah rm10

wardah @ fie shah said...

Kita langsung tak pernah cash out. HAHAHA. Baru2 ni je dpt BE tapi tak naik banyak pun. Congrats Dina!

nanonano said...

hehe kne rajen sket updet lps ni alang2 ade BE tu jgn sia2 kan :D

ღnFashyaღ said...

BE i pun dah malu2 kucen nak masuk dalam nuff tu, berminggu2 tak update blog. Yeay Dina!

My Azie said...

ok saya jeles :P

ida_F said...

yeay. tahniah.

deena awanis said...

bibi : i pun jenuh menunggu ni..setahun pun x sampai 100..huhu..

kak fiza : terkejut tu tengok..x penah rasanya.hari ni dalam sejarah.

na : we'll see..tengok mood dan beban kerja gak la..

fashya : cayok2!!

kak azie : eley..setakat 60 hengget, pe de hal ngn wife org gomen? =P

kak ida : thanks..hihi

Wawa Tasliman said...

congrats.. ha kena jadi kenangan tu duit BE nuffnang beli dress poplook.. :)

Mrs Nageb said...

perghhh terbaek..