long live!!!

Thursday, February 23, 2012

upin ipin the musical

mak budak ini sangat excited hari ni..sebab dapat tahu tak lama lagi ada upin ipin the musical kat istana budaya. =) Rafique sangat suka upin ipin..and mak rafique pun sukaaaaa jugak!hihi..

as usual lah kan, mak yang over excited..
musical teater ni akan mula bersiaran (ke mula bermain) eh eh cam x sesuai pulak..x kesah lah ape perkataan yang sesuai yang penting upin ipin akan berada di Istana Budaya dari 14 april 2012-6 may 2012!!yehhaaaa....


dah lama tak jejak istana budaya ni..kali ni mesti hubby tak reject. pasal objektif adalah menggembirakan anak dia..kalau menggembirakan hati mak kepada anak dia, mesti dia suruh KIV. ni pasal rafique, konfem tak kena reject ;)

untuk yang berminat, tiket boleh didapati dari sini secara on-line dengan harga dari serendah rm33..kalau nak dok grand stand, sila bayar rm 453. =) i dah usha2 tadi, tapi belum beli lah..maybe amek tiket yang rm 53 or 83 je kot..kalau nak beli yang rm103, 3 orang dah jadik rm 300++ matik wehhh!!! tapi kalau ada orang nak sponsor tiket tu, alangkah bestnya..bagi tiket rm 400 pun i konfem tak reject.hahaha..

ok lah..tu jer...
enjoy ur gaji to all goverment servants..
i belum gaji lagi...sobs..

daaaaaaaaaaaaaa...

4 comments:

juelee said...

wah katun peberet rayyan ni, harus carik contest nnk menang tix preee hahhahahahha

yati hashim said...

Tq info.. musti pergi jugak. adam pn sgt suka ni. Kna mnabung dri skrg :)

deena awanis said...

jue : kalau jumpa, bgtau i..haha

kak yati : haaa..bawak adam..baby dlm perut pun boleh join.jimat tiket!

wardah @ fie shah said...

Tskk,,walaupun dah gaji tapi masih belum shopping. Pandang sipi2 je lah bulan ni,