long live!!!

Friday, February 24, 2012

lisa surihani ni kawen ngan sape sebenarnya????

hari jumaat penghulu segala hari nak cerita pasal gosip..wakakka..tak sesuai betul. tapi xpe. ini gosip baik punyer..

semalam kat timeline twitter ramai betul yang meluahkan rasa kekecewaan masing2..habis jejaka satu malaya frust pasal gadis comel dah kawen..

tahniah to lisa surihani and sam!!


eh salah salah salah...tahniah lisa surirumah and yusry for the wedding..=) eh salah lagi..

gabungan lisa surihani yang comel dan yusry yang hensem memang sangat sesuai untuk mendapatkan anak yang comel..i'll be waiting..hihihi..nanti kan lisa, u baca lah blog i..i memang suka lah u yang comel ni kawen ngn yusry tu..hubby i jer tak suka.pasal dia jeles..dia minat kat u jugak u tahu..tapi dia dok sibuk2 jeles pun bukan dia dapat ape jugak, pasal dia memang dah kawen ngan i pun. jadi i rasa untuk situasi kita ni win-win situation. i dapat hubby i, u dapat yusry i..hahaha...

ok serius2..selamat pengantin baru to lisa surihani and yusry.semoga bahagia ke anak cucu.

eh cop lisa. semalam i tweet congrats kat u apesal u tak reply?? u sombong eh?? oooooo..xpe2..i paham i paham...pengantin baru kan...memang busy.xpelah..i tak kecik hati sangat pun pasal tu, i lagi kecik hati pasal u lagi comel dari i.. sobs...^___^


ni haaa gambar pre-wed dorang..hisyyhhh..comel betul lah..black n white lagi..tapi kan..bese eikk dia buat notty2 pegang sana sini.seb baik dah selamat kawen dah..=P



akhir kata dari saya yang jeles awak kawen kat Marriot Putrajaya dengan dapat seutas rantai platinum, saya sangat hepi tengok awak berdua kawen. moga cepat2 dapat baby comel. ohhh...wang hantaran mereka dirahsiakan tau....tapi i tahu..mesti sekurang2nya pun seratus ribu punyer lahh tu....shhhhhh..ok2..i tak bagitau orang lain...


layan video nikah mereka semalam yer u ols..sekali lafaz je..yusry kan dah expert..opppps...



bye....

ops..lupa.kredit pic tu kat semua blog yang i cilok gambar tu.

4 comments:

EYDA said...

Wah..deena.. u ni awal2 pagi dah gosip ha..

eh, i dah hupdet blog pasal namecard u tu.. lg 1, i nak tanya ape blog Tiara Fazlin tu?

nEa FleriDa / nIL said...

lisa yang comell gileee

deena awanis said...

eyda : hihi..dah baca entry tu..kelakar betul cerita zaman kanak2 ni..blog tiara : tiarafazlin.blogspot.com

nea : comelkannn??jeles i.nak comel cam lisa gakkk!!!

wardah @ fie shah said...

Hahaha, saya jeles juga!! Apakah nikah pun dekat Marriot??